Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΛΠΕ ΠΡΟΣ ΤΑ SPRIDER STORES

Σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για την ελληνική οικονομία, η δυναμική δραστηριότητα ελληνικών επιχειρήσεων, που απασχολούν εκατοντάδες εργαζόμενους, είναι η μόνη ελπίδα μας αν θέλουμε να επιστρέψει η χώρα μας στο δρόμο της ανάπτυξης. Τη μάχη για να κερδίσει αυτό το στοίχημα δίνει με επιτυχία εδώ και χρόνια η Sprider Stores, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία ενδυμάτων λιανικής, που στέκεται επάξια στον ελεύθερο ανταγωνισμό της ευρωπαϊκής αγοράς.

Η είδηση της μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς τα κεντρικά γραφεία και τις αποθήκες της εταιρίας στην Ανθούσα, προκάλεσε θλίψη και αγανάκτηση σε όλους μας. Ωστόσο το δίκτυο των 85 καταστημάτων της Sprider stores πανελλαδικά συνεχίζει να βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία χωρίς καμία διακοπή.

Η μάχη είναι δύσκολη, και έρχεται να δοθεί στην πιο δύσκολη καμπή της Ελληνικής οικονομίας. Πρέπει όμως όλοι να αναλογιστούμε, ότι η Sprider stores αποτελεί πηγή εσόδων πολλών οικογενειών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και του Ελληνικού κράτους. Το ελάχιστο λοιπόν που οφείλουμε και έχουμε να πράξουμε αυτή τη στιγμή είναι να νιώσουμε την αγωνία και να σεβαστούμε το προσωπικό της Εταιρίας αυτής. Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Sprider Stores θα παραμείνουν ενωμένοι και με απόλυτη πίστη ότι θα τα καταφέρουν και θα γίνουν ακόμη πιο δυνατοί. Στην προσπάθεια αυτή όλοι είμαστε δίπλα τους.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...