Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Νέα γραφεία και αποθήκες αναζητούν τα SPRIDERS

Η ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΑΒΕΕ σε συνέχεια της από 13/02/2012 ανακοίνωσής της με την οποία ενημέρωνε το επενδυτικό κοινό ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, 13 Φεβρουαρίου 2012, η έδρα της Εταιρίας στην Ανθούσα Αττικής, δέχθηκε εμπρηστική επίθεση από αγνώστους, με αποτέλεσμα να υποστούν εξαιρετικά σημαντικές ζημιές τα κεντρικά γραφεία, σημειώνει τα ακόλουθα: 
"O εξοπλισμός που βρίσκονταν στα γραφεία της Εταιρίας ήταν πλήρως ασφαλισμένoς, στο πλαίσιο της συνήθους πολιτικής ασφάλισης της ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΑΒΕΕ.
Η αναπόσβεστη αξία κτήσης του παγίου εξοπλισμού των κεντρικών γραφείων, σύμφωνα με τα βιβλία της Εταιρίας με ημερομηνία 31/12/2011, εκτιμάται στο επίπεδο των € 430 χιλ. περίπου. Να σημειωθεί ότι δεν υπήρξαν αξιόλογες μεταβολές στον ανωτέρω εξοπλισμό μεταξύ 31/12/2011 και 13/02/2012.
Τονίζεται ότι το κτίριο στο οποίο στεγάζονταν τα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας δεν ήταν ιδιόκτητο. Ως εκ τούτου η οποιαδήποτε αποζημίωση για το ακίνητο καθώς και αποζημίωση διαφυγόντων εσόδων από μισθώματα, δεν αφορά την ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΑΒΕΕ αλλά τους ιδιοκτήτες του κτιρίου. 
Προτεραιότητα της Διοίκησης αυτή τη στιγμή, προκειμένου να συνεχιστούν αδιάκοπα και ανεπηρέαστα οι εργασίες της Εταιρίας, είναι η εύρεση και ενοικίαση χώρου γραφείων κεντρικών υπηρεσιών και η ανάκτηση των πληροφοριακών συστημάτων. 
Παράλληλα, υπάρχει συνεργασία με τις εμπλεκόμενες ασφαλιστικές εταιρίες προκειμένου  να πιστοποιηθεί το ύψος των ζημιών και να προχωρήσει η καταβολή των  σχετικών αποζημιώσεων το συντομότερο δυνατόν. Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας η Εταιρία θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...