Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Η Alpari εγκαινιάζει το “Alpari Tower”

Η Alpari, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών ξένου συναλλάγματος, γιόρτασε την Πέμπτη, 1η Μαρτίου, την επέκταση της στην Κύπρο και τα εγκαίνια του νέου της κτιρίου και γραφειακών χώρων, το “Alpari Tower”, με μια λαμπερή εκδήλωση με την κορυφαία σταρ Άννα Βίσση!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί επίσημοι, πολιτικοί, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και συνεργάτες της Alpari. Ανάμεσα στους επίτιμους προσκεκλημένους ήταν ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο, κ. Vyacheslav Dmitrievich Shumskyi, και ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ, κ. Φειδίας Πηλείδης, που απηύθυναν χαιρετισμό, καλωσορίζοντας την Alpari Financial Services Ltd (Alpari FS) στην κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα.
alpari logo
alpari logo (Photo credit: FxShell)

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Andrey Dashin, ένας από τους ιδρυτές της Alpari, σημείωσε ότι η ίδρυση της εταιρείας στην Κύπρο και τα εγκαίνια του νέου κτιρίου αποτελούν ένα σημαντικό γεγονός στην ιστορία της Alpari. Ο κ. Dashin δήλωσε: “Πηγαίνοντας πίσω σχεδόν 14 χρόνια, όταν ιδρύθηκε η Alpari, μας δίνει μεγάλη χαρά που βλέπουμε σήμερα τα επιτεύγματα που έχουν πραγματοποιθεί. Αυτό που άρχισε ως ένα μεγάλο όνειρο, κυνηγήθηκε με πολύ ενθουσιασμό, έγινε πραγματικότητα και εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Αρχίσαμε με ένα μικρό γραφείο με μόλις λίγα άτομα προσωπικό, και τώρα η Alpari έχει επεκταθεί επιτυχώς σε 22 χώρες. Το Alpari Tower επιλέγηκε ειδικά για να συμβάλει σε αυτή τη γρήγορη ανάπτυξη, και βρισκόμενο στην Κύπρο, με τη στρατηγική της θέση στο σταυροδρόμι Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής, θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μελλοντική επέκταση της Οικογένειας Εταιρειών Alpari.”

Μετά τις ομιλίες και τη δεξίωση, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αποκλειστική εμφάνιση της Άννας Βίσση, η οποία ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες της επιτυχίες, εντυπωσιάζοντας τους Κύπριους και ξένους καλεσμένους με μια εξαιρετική παράσταση που περιλάμβανε ακόμη και κυπριακά τραγούδια.

Η Άννα Βίσση ευχαρίστησε την Alpari FS που της έδωσε την ευκαιρία να τραγουδήσει στην πατρίδα της για την εκδήλωση και ειδικά τον κ. Andrey Dashin για τη γενναιόδωρη φιλοξενία του.

Το ολοκαίνουριο υπερσύγχρονο “Alpari Tower” είναι εξοπλισμένο με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της συνεχιζόμενης ανάπτυξης της εταιρείας. Είναι σύμβολο του χαρακτήρα και της ποιότητας της Alpari και ισχυροποιεί την παρουσία ενός κορυφαίου προμηθευτή μεσιτικών υπηρεσιών εμπορίας ξένου συναλλάγματος στην Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Alpari FS ή για να ανοίξετε λογαριασμό επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.alparifs.com ή καλέστε στο 00357 25 257 333.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...