Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Τα οφέλη και η εμπορική διακίνηση των Αντιμικροβιακών Χάλκινων Προϊόντων της CONVEX

Το ανθρωπιστικό και οικονομικό όφελος για τη δημόσια υγεία από τη δράση του αντιμικροβιακού χαλκού στην καθημερινότητά μας τονίστηκε από το Γενικό Διευθυντή του ΕΙΑΧ κ. Νίκο Βεργόπουλο στην ημερίδα ενημέρωσης, που διοργάνωσε η CONVEX AEBE, στις εγκαταστάσεις της στη Μαγούλα Αττικής απευθυνόμενη στο δίκτυο των συνεργατών της στο λιανεμπόριο.

Στην εισήγησή του ο Γενικός Διευθυντής του ΕΙΑΧ κ. Νίκος Βεργόπουλος επισήμανε ότι «ο χαλκός έχει την ιδιότητα να εξουδετερώνει τα επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία μικρόβια και τα βακτήρια που αναπτύσσονται πάνω σε επιφάνειες επαφής» και συνέχισε λέγοντας «ότι ο χαλκός συμβάλλει στη μείωση των λοιμώξεων κατά 99,9%, ενώ η χρήση του στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας μειώνει το κόστος λειτουργίας κατά 60%».

Τόνισε ιδιαίτερα, ότι στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του ΕΙΑΧ, πρωταρχική σημασία έχει η παρουσίαση των ωφελειών του αντιμικροβιακού χαλκού, όχι μόνο σε νοσοκομειακό περιβάλλον, αλλά και σε περιβάλλοντα με συνωστισμό ατόμων, όπως σχολεία (αναφέρθηκε στην Ελληνική εφαρμογή στα σχολεία του Αρσακείου Εκάλης και Ψυχικού), δημόσια κτίρια, μέσα μαζικής μεταφοράς, γηροκομεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί κ.α.

Αναφέρθηκε στην πρώτη πιστοποίηση ελληνικής εταιρείας με το σήμα Cu+ από το ΕΙΑΧ, στην CONVEX και απευθυνόμενος στους εμπόρους, τους επέστησε την προσοχή ότι τα προϊόντα που φέρουν το σήμα Cu+ είναι τα μόνα που μπορούν να εμπιστευθούν ως αντιμικροβιακά.

Ο Διευθυντής Διαχείρισης Έργων της CONVEX κ. Αντώνης Νικολαίδης στην παρουσίαση του αναφέρθηκε στο ιστορικό της πιστοποίησης με το σήμα Cu+ των προϊόντων της εταιρείας, τα οποία και παρουσίασε. Εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία επενδύει στα αντιμικροβιακά χάλκινα προϊόντα, καθώς προσβλέπει σε μία νέα αγορά που θα ανοίξει νέες προοπτικές και ανάπτυξη στην εταιρεία και στους συνεργάτες της. Τέλος, ανέπτυξε τρόπους προσέγγισης νέων πελατών για την πώληση αντιμικροβιακών προϊόντων καθώς επίσης και τις πιθανές κατηγορίες νέων ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων.

Στην συνέχεια η Διευθύντρια Marketing κα Κωνσταντίνα Πανταζέλου παρουσίασε την νέα σειρά προϊόντων της εταιρείας, τα οποία έτυχαν και διεθνούς αναγνώρισης όσον αφορά στην σχεδιαστική τους καινοτομία. Τέλος ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Πανταζέλος, απηύθυνε ευχαριστήριο χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκομένους και τους συνεργάτες του που συνεχίζουν παρά τις δύσκολες εποχές την προσπάθεια προώθησης των προϊόντων της εταιρείας.

Στους εμπόρους δόθηκε ο έντυπος κατάλογος της CONVEX με τίτλο: «Χαλκός – Σκληρός με τα μικρόβια ευαίσθητος με τον άνθρωπο» καθώς και ένα μικρό σταντ με ένα πόμολο αντιμικροβιακού χαλκού για να το τοποθετήσουν στα μαγαζιά τους ως ένα νέο καινοτόμο πιστοποιημένο αντιμικροβιακό προϊόν.

Η εταιρεία CONVEX είναι μία δυναμική, αμιγώς ελληνική εταιρεία παραγωγής ειδών κιγκαλερίας. Το ΕΙΑΧ κατόπιν αξιολόγησης του τρόπου παραγωγής και επιλογής των Α΄ υλών έχει χορηγήσει στην CONVEX το δικαίωμα χρήσης του διεθνώς αναγνωρισμένου εμπορικού σήματος Cu+ στη νέα σειρά αντιμικροβιακών προϊόντων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...