Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Η Εμπορική Τράπεζα δημιούργησε το Emporiki-Invest.gr για διευκόλυνση των καταναλωτών

Emporiki bank shop in Larnakos Avenue Aglanjia...
 (Photo credit: Wikipedia)
H Εμπορική Τράπεζα δημιούργησε το www.emporiki-invest.gr για την επιλογή της καλύτερης επενδυτικής λύσης

Εύκολα και γρήγορα μπορούν πλέον οι καταναλωτές να υπολογίζουν τις αποδόσεις που προσφέρουν οι επενδυτικές προτάσεις της Τράπεζας

Την επενδυτική λύση που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις δικές τους ανάγκες, έχουν άμεσα πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν οι καταναλωτές, μέσα από το ιδιαίτερα φιλικό για το χρήστη online διαδραστικό περιβάλλον της ιστοσελίδας www.emporiki-invest.gr, που δημιούργησε η Εμπορική Τράπεζα.

Με το νέο καινοτόμο εργαλείο της Εμπορικής www.emporiki-invest.gr, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υπολογίσουν εύκολα και γρήγορα τις αποδόσεις ανάλογα με τη διάρκεια της επένδυσης και το ύψος του κεφαλαίου που θα επιλέξουν.

Επιπλέον, η νέα ιστοσελίδα παρέχει πλήρη ενημέρωση, με απλό και φιλικό τρόπο, για τις προθεσμιακές καταθέσεις Emporiki Κάθε Μήνα, Emporiki 4 Εποχές, Emporiki Εγώ Επιλέγω και Emporiki ΥΠΕΡεχω, καθώς και για το επενδυτικό προϊόν Emporiki Υπεραξία-Senior Bond / 3η έκδοση.

Έτσι, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους ανάγκες, πριν ακόμη απευθυνθούν στα καταστήματα της Τράπεζας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...