Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Intralot: Ανεστάλη το πρόστιμο στην τουρκική Bilyoner

Ανεστάλη το πρόστιμο που είχε επιβληθεί από τις τουρκικές αρχές στην εταιρεία Bilyoner και σε όλες τις εταιρείες του κλάδου που δραστηριοποιούνται στην Τουρκία, κατόπιν προσφυγής τους ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων, όπως ανακοινώθηκε από την Intralot .

Σημειώνεται ότι η τελευταία συμμετέχει στην Bilyoner με ποσοστό 25%.

H υπόθεση αφορά σε τεχνικού χαρακτήρα διαδικασία σχετικά με την πιστοποίηση της διεύθυνσης των παικτών στοιχημάτων μέσω διαδικτύου.

Όπως διευκρινίζει η Intralot, όλες οι εταιρείες πιστοποιούν τα στοιχεία διευθύνσεων των παικτών τους σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, υπερκαλύπτοντας μάλιστα τις απαιτήσεις του τουρκικού νόμου, χρησιμοποιώντας και τις επίσημες βάσεις δεδομένων της Τουρκικής Δημοκρατίας.

«Για το λόγο αυτό εκτιμάται ότι η υπόθεση τελικά θα λήξει χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στην λειτουργία της Bilyoner», αναφέρει η Intralot.

Σημειώνεται ότι η Bilyoner δεν ενοποιείται πλήρως στις οικονομικές καταστάσεις της Intralot και η μέγιστη δυνητική απομείωση της συμμετοχής της δεν ξεπερνά την αξία κτήσης που είναι καταγεγραμμένη στις λογιστικές της καταστάσεις και ανέρχεται σε 500 χιλιάδες ευρώ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...