Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Ξεκινούν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για το TEDxThessaloniki 2012.

Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε τη μοναδική εκδήλωση στην οποία σε μια μέρα τόσοι πολλοί ξεχωριστοί άνθρωποι μοιράζονται μαζί μας το θάρρος να δημιουργήσουν με μια ιδέα που αξίζει να διαδοθεί, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας καθώς και στοιχεία επικοινωνίας στην  ηλεκτρονική αίτηση, προκειμένου η ομάδα του TEDxThessaloniki 2012 να σας ενημερώνει άμεσα και έγκαιρα σχετικά με τη φετινή διοργάνωση.

Γιατί πρέπει να συμπληρώσω την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος;

Η συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορέσετε να αγοράσετε εισιτήριο για το  TEDxThessaloniki 2012. Αυτό συμβαίνει γιατί το κάθε εισιτήριο είναι ονομαστικό. Με τη συμπλήρωσή της θα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα ότι έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων, αποστέλλοντας σας έναν  μοναδικό για τον καθένα σύνδεσμο. Ενεργοποιώντας τον θα μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας.

Συμπληρώνοντας την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, συνεπάγεται το ότι δεσμεύομαι για την αγορά ενός εισιτηρίου;
Η συμπλήρωση της  φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το  TEDxThessaloniki 2012δεν αποτελεί δέσμευση αγοράς εισιτηρίου, ούτε εγγυάται την αγορά εισιτηρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την χρονική στιγμή συμπλήρωσης και αποστολής της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Σας περιμένουμε όλους στις 12 Μαΐου στο Ολύμπιον, για να μοιραστούμε ιδέες που αξίζει να 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...