Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Ανοικτό Σεμινάριο με θέμα: «Growth Strategy Through Value Innovation: Making Blue Ocean happen»

Aπό το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece


Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece διοργανώνει ανοιχτό Σεμινάριο συνολικής διάρκειας 68 ωρών, στις ημερομηνίες 28-29 Μαρτίου, 11-12 Απριλίου & 26 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα (Ξενίας 6-8), με θέμα «Growth Strategy Through Value Innovation: Making Blue Ocean happen».

Σε μία διαρκώς συρρικνούμενη αγορά, οι πολλά υποσχόμενες επιχειρηματικές ευκαιρίες είναι πραγματικά σπάνιες, ενώ ο ανταγωνισμός, εγχώριος και διεθνής, διογκώνεται μέρα με τη μέρα!

ALBA Graduate Business School
(Photo credit: Wikipedia)
Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες τη γνώση και τις ικανότητες να:
  • Αναγνωρίζουν, σχεδιάζουν και εφαρμόζουν μία επιτυχή αναπτυξιακή στρατηγική σε περιβάλλον οικονομικής συρρίκνωσης.
  • Επανασχεδιάσουν την αξιακή πρόταση (value proposition) της εταιρείας/προϊόντων τους, ξεπερνώντας τα περιοριστικά πλαίσια του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιούνται ώστε να προσεγγίσουν έτσι μη-παραδοσιακές αγορές.
  • «Σπάσουν» την κλασσική (αντίστροφη) σχέση κόστους - αξίας για τα προϊόντα τους, διαφοροποιώντας τα και, ταυτόχρονα, χαμηλώνοντας το κόστος παραγωγής!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σεμινάριο και το κόστος συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Executive Development, τηλ.: 210 8964531-8, e-mail: exed@alba.edu.gr, ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.alba.edu.gr/executive.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...