Σάββατο, 13 Απριλίου 2013

Θέλεις να γίνεις επιτυχημένος επαγγελματίας; Σπούδασε και απόκτησε Executive Diploma in Logistics


Ενάρξεις  Νέων Τμημάτων στο Mediterranean College εντός Μάιου 2013. Part-time ή Distance Learning


To Mediterranean College, σε συνεργασία με το London Centre of Management (LCM) ανακοινώνει την έναρξη του μεταπτυχιακού προγράμματος επαγγελματικής εξειδίκευσης Executive Diploma in Logistics, εντός Μαΐου 2013.

Σκοπός του  προγράμματος είναι να καταρτίσει και να εκπαιδεύσει φιλόδοξα, δυναμικά στελέχη επιχειρήσεων στη θεωρία, στις εφαρμογές αλλά και στα σύγχρονα συστήματα διαχείρισης Logistics και Εφοδιαστικής Αλυσίδας, προσφέροντάς τους εξειδικευμένες, στοχευμένες, εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να ανελιχθούν και να καταλάβουν θέσεις ευθύνης στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω θεματικές ενότητες και την εκπόνηση διπλωματικής εργασίας: Εισαγωγή στην Θεωρία και Πρακτική των Logistics, Πληροφοριακά Συστήματα Διαχείρισης Logistics, Διεθνές Εμπόριο και Συναλλαγές, Επιχειρησιακή Πολιτική
& Στρατηγική, Πολιτική & Διοίκηση των Μεταφορών.

Η αξιολόγηση των  φοιτητών γίνεται μέσω γραπτών εξετάσεων  στο τέλος κάθε εξαμήνου.          Οι εξετάσεις στα περισσότερα μαθήματα βασίζονται σε μελέτες περιπτώσεων (case studies) και σε ερωτήσεις κριτικής αξιολόγησης.

Το προσφερόμενο πρόγραμμα έχει διάρκεια ένα έτος και προσφέρεται εξ’ ολοκλήρου στα ελληνικά part-time με απογευματινές διαλέξεις δύο φορές την εβδομάδα ή Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί, καθώς και με φοίτηση εξ’ αποστάσεως (Distance Learning), με απαραίτητη φυσική παρουσία ένα Σάββατο το μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να επικοινωνούν με το  Mediterranean College, Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα, στο τηλέφωνο 210-8899600 ή με e-mail στο info@medcollege.edu.gr , www.medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...