Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Διοικητικές μεταβολές στην INTERAMERICAN


Στο πλαίσιο  της στρατηγικής της για την  ενδυνάμωση των διοικητικών τομέων αιχμής και της οργανωτικής αναδιάταξης που απαιτεί η ηγετική παρουσία προοπτικής στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η INTERAMERICAN προχώρησε σε διοικητικές αλλαγές, με επίκεντρο τη λειτουργική ανάδειξη της τεχνολογίας και της αξιολόγησης και διαχείρισης αναλαμβανομένων κινδύνων. 

Η διεύθυνση  Μηχανογράφησης του ομίλου είναι, πλέον, γενική διεύθυνση Information Technology and Services με τρεις διευθύνσεις: Μηχανογράφηση, Project Management Office και Εξυπηρέτηση Πελατών και ο γενικός διευθυντής του τομέα, Ξενοφών Λιαπάκης, αναφέρεται στη γενική διεύθυνση Ασφαλιστικών Εργασιών, της οποίας ηγείται ο Γιώργος Μαυρέλης. Η μεταβολή σηματοδοτεί τον κομβικό ρόλο των τεχνολογικών εφαρμογών όχι μόνο στις διοικητικές λειτουργίες αλλά και στην εμπορική τοποθέτηση της INTERAMERICAN, σύμφωνα με τις σύγχρονες επιταγές της αγοράς στα επίπεδα των τυποποιημένων-απλοποιημένων ασφαλιστικών προγραμμάτων και της εξυπηρέτησης των πελατών, με κλειδί τους αυτοματισμούς.

Παράλληλα, αλλαγές πραγματοποιήθηκαν  και στη διεύθυνση Underwriting της INTERAMERICAN Γενικών Ασφαλειών με στόχο τη συγκέντρωση των υποστηρικτικών λειτουργιών, τις οικονομίες κλίμακας και τις εσωτερικές συνέργειες. Η διεύθυνση διαχωρίστηκε σε δύο λειτουργικούς τομείς με κριτήριο των πελατειακή βάση, σε αυτόν των Επιχειρηματικών Πελατών και στο τομέα των Ιδιωτικών Πελατών. Ακόμη, στη γενική διεύθυνση Πωλήσεων και Marketing την ευθύνη των δικτύων πωλήσεων agency και συνεργαζομένων πρακτόρων-μεσιτών, καθώς και των ομαδικών ασφαλίσεων, ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Βακίδης που προήχθη σε αναπληρωτή γενικό διευθυντή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...