Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

Ο κ. Αναστάσιος Καρκαζής Διευθύνων Σύμβουλος της Crédit Agricole Leasing Hellas AE

Ο κ. Αναστάσιος Καρκαζής ανέλαβε τον Μάιο του 2013 Διευθύνων Σύμβουλος της Crédit Agricole Leasing Hellas (πρώην Εμπορική Leasing), έπειτα από μια επιτυχημένη θητεία 11 ετών στον Όμιλο της Εμπορικής Τράπεζας.

Ο κ. Καρκαζής διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στην χρηματοοικονομική διοίκηση, έχοντας διατελέσει για περισσότερα από 20 χρόνια διευθυντικό στέλεχος εταιρειών σε διάφορους κλάδους στην Ελλάδα, στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή των Βαλκανίων, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Αυστραλία. Ξεκίνησε την καριέρα του στην KPMG και συνέχισε σε διάφορες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Coopers & Lybrand και Carrier Hellas. Εντάχθηκε στον Όμιλο της Εμπορικής Τράπεζας το 2001 ως Οικονομικός & Διοικητικός Διευθυντής της Εμπορικής Τράπεζας Επενδύσεων, διετέλεσε Οικονομικός Διευθυντής της ασφαλιστικής Φοίνιξ Μetrolife από το 2005 έως το 2007 και επέστρεψε στην Τράπεζα ως Διευθυντής στην Διεύθυνση Καρτών και μετά ως επικεφαλής της Μονάδας Τραπεζικών Υπηρεσιών.

Ως Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών & Διαδικασιών στην Εμπορική Τράπεζα από το 2009 έως τις αρχές του 2013 ο κ. Καρκαζής διετέλεσε επικεφαλής των τομέων Πιστοδοτήσεων, Καθυστερήσεων Λιανικής, Εργασιών Επενδύσεων, Καρτών & Πληρωμών, Εξυπηρέτησης Πελατείας, Πολιτικών & Διαδικασιών καθώς και του Κέντρου Προμηθειών & Τεχνικών Υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο των στρατηγικών  προτεραιοτήτων της Εμπορικής, ηγήθηκε της δημιουργίας ενός αυτοματοποιημένου Κέντρου Καθυστερήσεων και επόπτευσε τον ανασχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ενιαίου Κέντρου Πιστοδοτήσεων για όλες τις Πιστοδοτήσεις Λιανικής της Τράπεζας. Επιπρόσθετα, ενίσχυσε τις δραστηριότητες του Κέντρου Προμηθειών, βελτιστοποιώντας σημαντικά τη σχετική κοστολογική βάση.

Η Credit Agricole Leasing Hellas δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά χρηματοδότησης παγίων από το 1989. Από το 2010 η εταιρεία ανήκει πλήρως στην Crédit Agricole Leasing & Factoring, μια εξειδικευμένη θυγατρική του Ομίλου Crédit Agricole με ενεργό παρουσία σε 11 χώρες και περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους. Η Ελληνική θυγατρική άλλαξε την εταιρική της επωνυμία από Εμπορική Leasing σε Crédit Agricole Leasing Hellas μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...