Δευτέρα, 6 Μαΐου 2013

Ημερίδα με θέμα: «Information Security Management: 1η Δωρεάν Εισαγωγική Διάλεξη »


H Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, διοργανώνει δωρεάν Ημερίδα με θέμα: «Information Security Management: 1η Δωρεάν Εισαγωγική Διάλεξη».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013, ώρα 18:00. Εισηγητής θα είναι ο Δρ. Εμμανουήλ Σερρέλης, ΙΤ Officer Τραπεζικού Ιδρύματος.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του σεμιναρίου αποτελεί προετοιμασία για τη συμμετοχή στις εξετάσεις  της διεθνούς πιστοποίησης CISM. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την απόκτηση του VIP PASS, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr, για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας. Η παραλαβή του VIP PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Για την έγκαιρη  συμμετοχής σας στο παραπάνω σεμινάριο, επικοινωνήστε απευθείας με τη Γραμματεία του  Mediterranean College τηλεφωνικά, στο 210 8899600,  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα , www.medcollege.edu.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...