Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Η INTERAMERICAN για τα παιδιά

Στην ανανέωση της ασφαλιστικής χορηγίας για την  κάλυψη αστικής ευθύνης 7 οχημάτων που ανήκουν στην οργάνωση “Χαμόγελο του Παιδιού” προχώρησε η INTERAMERICAN. Η εταιρεία καλύπτει χορηγικά την ασφάλιση  όλου του στόλου που χρησιμοποιεί για τις λειτουργικές ανάγκες του το “Χαμόγελο”, συνολικά 64 οχήματα διαφόρων χρήσεων.

Παράλληλα, η INTERAMERICAN ως σταθερή χορηγός της οργάνωσης επί σειρά ετών αναλαμβάνει την ασφαλιστική κάλυψη και όλων των εκδηλώσεων της οργάνωσης, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί για τη φροντίδα κακοποιημένων και εγκαταλελειμμένων παιδιών. Το παιδί και τα δικαιώματά του βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των κοινωνικών πρωτοβουλιών της εταιρείας. Με την ίδια αντίληψη, η INTERAMERICAN υποστηρίζει  με χορηγία ασφάλισης τη συναυλία που οργανώνει  το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού με τη Μαρία Φαραντούρη, στο Ηρώδειο  στις 17 Σεπτεμβρίου.

1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς που υπάρχουν εταιρείες όπως η Ιντεραμέρικαν που βοηθάνε τον κόσμο και ακούμε κι εμείς και κάτι καλό αυτή την εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...