Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ στην Έκθεση Beauty Macedonia 2013

 
Για ακόμα μια χρονιά οι Τομείς Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, έδωσαν το παρόν στο σημαντικότερο επαγγελματικό γεγονός στο χώρο της ομορφιάς, την έκθεση Beauty Macedonia 2013. Χιλιάδες ήταν οι επαγγελματίες και σπουδαστές από τον χώρο της ομορφιάς που επισκέφθηκαν την έκθεση, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και τις τάσεις του χώρου, αλλά και να γνωρίσουν νέα επαγγελματικά προϊόντα και εξοπλισμό. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο 13 της Helexpo, από το Σάββατο 30 Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου.Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ κέρδισε τις εντυπώσεις  στα εγκαίνια της έκθεσης, στην παρουσίαση βραδινού μακιγιάζ και κομμωτικής, το οποίο επιμελήθηκαν εξ’ ολοκλήρου οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.  Σε αναγνώριση της ποιότητας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, σε εκπαιδευτικό και σε εταιρικό επίπεδο, η διοργανώτρια εταιρεία Beauty Greece Tsirimokou, με την ολοκλήρωση της παρουσίασης απένειμε τιμητική πλακέτα για την άριστη συνεργασία και τη συνεπή παρουσία στη Beauty Macedonia.

Στο περίπτερο του Ε.Ο.ΞΥΝΗ οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα του τομέα ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, αλλά και να παρακολουθήσουν από κοντά επαγγελματίες Tattoo Artists να δημιουργούν.


Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με αυξημένη την αίσθηση της ευθύνης για υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, στηρίζει και συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις, που προσφέρουν στους σπουδαστές του εμπειρικές γνώσεις στον χώρο που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν.
Για περισσότερες πληροφορίες: Βαλαωρίτου 9, 2310552406, iek@xinis.net
www.iek-xini.edu.gr / www.keasxini.edu.gr /www.xinis.edu.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...