Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

Διακρατική Επίσκεψη μεταφοράς τεχνογνωσίας για το Έργο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ»

Εκπρόσωποι της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο Επιχειρήσεων Δημιουργικών Επαγγελμάτων» η οποία συντονίζεται από τον οργανισμό ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ ΑΕ συμμετείχαν στην ετήσια ανοικτή εκδήλωση του “Chocolate Factory” (open studios) στο Λονδίνο στο πλαίσιο της Διακρατικής Δικτύωσης του έργου «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ».

Στις 8-9 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η ετήσια ανοικτή εκδήλωση του “Chocolate Factory” (open studios) κατά την οποία η Θερμοκοιτίδα άνοιξε τις πύλες της στο κοινό με όλους τους υποστηριζόμενους να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του Δήμου Λαρισαίων, του Επιμελητήριου Λάρισας και του συντονιστή εταίρου ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ ΑΕ.

Η εν λόγω διακρατική συνεργασία είχε ως στόχο την εξοικείωση εκπροσώπων της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο Επιχειρήσεων Δημιουργικών Επαγγελμάτων» με καινοτόμες θερμοκοιτίδες υποστήριξης επιχειρήσεων του πολιτιστικού και δημιουργικού τομέα, και πιο συγκεκριμένα με την θερμοκοιτίδα Chocolate Factory που διαχειρίζεται η ομάδα Collage Art.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και σε συνεργασία με εκπροσώπους της Collage Arts αναλύθηκε το συγκεκριμένο μοντέλο επιχειρηματικότητας και οι παράγοντες επιτυχίας του, προκειμένου να μεταφερθούν στοιχεία και χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να προσαρμοστούν στις ανάγκες και στη φιλοσοφία των δράσεων της Πράξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ». Οι συμμετέχοντες περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του “Chocolate Factory” και συμμετείχαν σε διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους της Θερμοκοιτίδας για μεταφορά τεχνογνωσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ», μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.dimiourgo.net.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...