Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

Εξοικονόμηση ενέργειας και υψηλή απόδοση για απαλά και καθαρά ρούχα με τα νέα πλυντήρια της LG

Η LG Electronics (LG) διαθέτει στην Ελλάδα τρία νέα πλυντήρια ρούχων με κορυφαία τεχνολογία 6 Motion Direct Drive. Τα νέα μοντέλα F14A8FDA, F12A8TDA5 και F12A8TDA, υψηλής ενεργειακής απόδοσης Α+++ (-20), συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς εξοικονομούν έως και 50% περισσότερη ενέργεια, σε σχέση με τα μοντέλα ενεργειακής κλάσης A, ενώ παράλληλα εξοικονομούν νερό με την επιλογή του βέλτιστου προγράμματος, ανάλογα με τον όγκο των ρούχων.

Με δυνατότητα φόρτωσης έως 8 & 9 κιλά στην κατηγορία τους, τα νέα πλυντήρια της LG καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών για καθαρά και απαλά ρούχα, χάρη στο μεγάλο εύρος επιλογών για πλύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η αποκλειστική τεχνολογία 6 Motion Direct Drive της LG των νέων μοντέλων προσφέρει υψηλή απόδοση πλύσης με ιδιαίτερη φροντίδα για κάθε τύπο υφάσματος, χάρη στους 6 διαφορετικούς συνδυασμούς κινήσεων που κάνει ο κάδος, ανάλογα με το πρόγραμμα πλύσης που θα επιλεχθεί.

Επιπλέον, ο κινητήρας Inverter Direct Drive, με 10ετή εγγύηση, καθιστά τα νέα μοντέλα της LG εξαιρετικά αξιόπιστα, καθώς με την αφαίρεση του ιμάντα και της τροχαλίας που υπάρχουν στα συμβατικά πλυντήρια, ο θόρυβος και οι δονήσεις ελαχιστοποιούνται και η ανθεκτικότητα τους αυξάνεται.

Πέρα από τα προγράμματα πλύσης, τα πλυντήρια F14A8FDA, F12A8TDA5 και F12A8TDA της LG προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών που διευκολύνει ακόμα περισσότερο τη ζωή των χρηστών, όπως το ειδικό πρόγραμμα για την πλύση μεγάλου όγκου αντικειμένων, καθώς και πρόγραμμα που αποτρέπει τον αποχρωματισμό των υφασμάτων.

Με τα νέα πλυντήρια της LG και το μεγάλο εύρος των λειτουργιών τους, η καθημερινότητα των ανθρώπων γίνεται πιο εύκολη, αποδεικνύοντας ότι Όλα Είναι Δυνατά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...