Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

Το καινοτόμο ασφαλιστικό πρόγραμμα MyDynamis, διαθέσιμο τώρα και για επαγγελματικά ΙΧ, αγροτικά ΙΧ και μοτοσυκλέτες!

ΕΣΥ έχεις τη ΔΥΝΑΜΗ στην ασφάλισή σου!


Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική λανσάρει από 1 Δεκεμβρίου 2013, το ασφαλιστικό πρόγραμμα MyDynamis για επαγγελματικά Ι.Χ. οχήματα, αγροτικά Ι.Χ. και μοτοσυκλέτες.


Ύστερα από 3 μήνες επιτυχούς διάθεσης του MyDynamis, του πιο δυναμικού και ευέλικτου προγράμματος ασφάλισης για οχήματα Ι.Χ., και με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένη φροντίδα των ασφαλισμένων της, η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική επεκτείνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και στην ασφάλιση επαγγελματικών οχημάτων και συγκεκριμένα σε επαγγελματικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης, αγροτικά ιδιωτικής χρήσης και μοτοσυκλέτες.

Με το νέο MyDynamis, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα, να διαμορφώσει το δικό του ασφαλιστικό πρόγραμμα, σύμφωνα με τις τρέχουσες απαιτήσεις του και τις προσωπικές του ανάγκες. Ξεκινώντας από ένα βασικό πρόγραμμα υποχρεωτικών καλύψεων, κι έπειτα προσθέτοντας όποιες από τις προαιρετικές καλύψεις ανταποκρίνονται στις ανάγκες του, δημιουργείται το δικό του, εξειδικευμένο πρόγραμμα ασφάλισης Φ.ΙΧ, Φ.ΙΧ Αγροτικού και Μοτοσυκλέτας. Έτσι, εξοικονομεί χρήματα αφού δεν επιβαρύνεται με καλύψεις που δεν του είναι απαραίτητες. Επιπλέον, ο ασφαλισμένος με το νέο MyDynamis απολαμβάνει μια νέα σειρά προαιρετικών, επιπρόσθετων καλύψεων, σε ανταγωνιστικές τιμές!

Το νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα MyDynamis επιβεβαιώνει και αποδεικνύει την στρατηγική και φιλοσοφία της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστικής περί άρτιων παροχών, ολοκληρωμένων υπηρεσιών και εγγυημένων καλύψεων στους ασφαλισμένους της, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο εξατομικευμένο πρόγραμμα, είναι ήδη διαθέσιμες στη νέα ιστοσελίδα της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική www.dynamis.gr,
ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική

Πολιτισμός στην ασφάλιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...