Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Air Liquide: Ρεκόρ νέων μονάδων παραγωγής το τελευταίο δίμηνο

Στο διάστημα Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου, η Air Liquide έθεσε σε λειτουργία 8 μεγάλες μονάδες παραγωγής παγκοσμίως, ενισχύοντας τον αριθμό των συνεχόμενων εμπορικών επιτυχιών στις αναπτυσσόμενες αγορές.


Ειδικότερα, η Air Liquide έθεσε σε λειτουργία τέσσερις μεγάλες Μονάδες Διαχωρισμού του Αέρα (Air Separation Units -ASU) στην Κίνα. Οι μονάδες θα προμηθεύουν πελάτες, με τους οποίους έχουν υπογραφεί μακροχρόνια συμβόλαια, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενέργειας και των χημικών στις επαρχίες Shanxi, Guangdong, Shaanxi και Jiangsu, όπου η Air Liquide εγκαινίασε και μία μονάδα καθαρισμού αερίου σύνθεσης.


Θέτοντας σε έναρξη τις τέσσερις ASU, των οποίων η δυναμικότητα ανέρχεται σε 10.000 τόνους ημερησίως, ο Όμιλος αυξάνει κατά 50% την παραγωγή οξυγόνου στην Κίνα.

Εκτός από τις τέσσερις νέες μονάδες της Κίνας, ο Όμιλος ανέλαβε τέσσερις επιπλέον μονάδες σε άλλα μέρη του κόσμου, εξυπηρετώντας πελάτες από τη βιομηχανία φυσικού αερίου και πετρελαίου, τη μεταλλουργία και τη χαλυβουργία, καθώς και τον κλάδο των πετροχημικών σε Μεξικό, Νότιο Αφρική, Ταιβάν και Καναδά.

Η έναρξη λειτουργίας των εν λόγω μονάδων είναι αποτέλεσμα των αναπτυξιακών επενδύσεων που ο Όμιλος πραγματοποίησε το 2010, ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ, και οι οποίες θα κλιμακωθούν τη διετία 2014-2015.

Ο François Jackow, Αντιπρόεδρος του Ομίλου, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Air Liquide, Υπεύθυνος για την Επιχειρηματική Γραμμή του ομίλου αναφορικά με μεγάλες βιομηχανίες παγκοσμίως, δήλωσε: «Οι νέες αυτές μονάδες ενισχύουν την ηγετική μας θέση στις αναπτυσσόμενες αγορές και ειδικότερα στην Κίνα. Αντανακλούν τη στρατηγική μας που αφορά σε στοχευμένες επενδύσεις και αποδεικνύουν το εύρος και τη δυναμική του πελατολογίου μας στις αναπτυσσόμενες αγορές. Τόσο οι τεχνολογίες όσο και η τεχνογνωσία του Ομίλου, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις υψηλής, προστιθέμενης αξίας, οι οποίες  ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...