Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

H LG διακρίθηκε ως η πιο καινοτόμος εταιρεία στο MWC 2014

Η εταιρεία έλαβε τιμητική αναγνώριση στη 19η Ετήσια Βράβευση  Κινητής Τηλεφωνίας (19th Annual Global Mobile Awards)


 Η LG Electronics έλαβε τον τίτλο «Πιο Καινοτόμος Κατασκευαστής Συσκευών της Χρονιάς» (Most Innovative Device Manufacturer of the Year) από την GSMA association στο Mobile World Congress 2014 στη Βαρκελώνη. Το Παγκόσμιο Βραβείο Κινητής Τηλεφωνίας (Global Mobile Award), το οποίο υποστηρίζεται από την Επιτροπή Βράβευσης GSMA (GSMA Award Committee) και εκπροσωπείται από ειδικούς και αναλυτές στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, είναι μακράν το πιο διάσημο, αναγνωρισμένο και έγκυρο βραβείο στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας.


«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που η GSMA επέλεξε με αυτό το βραβείο να τιμήσει την LG, μεταξύ πολλών ικανών εταιρειών στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας», δήλωσε ο Chris Yie, Αντιπρόεδρος της LG Mobile Marketing Communications. «Η καινοτομία αποτελεί εδώ και χρόνια το κλειδί για την επιτυχία της LG. Η αναγνώριση αυτή σε συνδυασμό με το περσινό βραβείο Καλύτερου Smartphone του MWC 2013 (Best Smartphone of MWC 2013), αποτελεί σαφή απόδειξη ότι η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια μας αποδίδει καρπούς».

Στο φετινό συνέδριο MWC, η LG παρουσίασε οκτώ νέα μοντέλα smartphones, συμπεριλαμβανομένων των G Pro 2, G Flex, G2 mini και των σειρών F Series & L SeriesIIΙ, με βασική θεματολογία, Knockάρετε και Ανακαλύψτε το μέλλον (Knock on and Discover Tomorrow). Το booth της LG με διαστάσεις 1.261 τ.μ. και θέμα ‘Knock code for all’ είναι χωρισμένο σε τρία μέρη — το ‘Knockάρετε και Δημιουργήστε’ (Knock and Create), ‘Knockάρετε και Παίξτε’ (Knock and Play), ‘Knockάρετε και Συνδεθείτε’ (Knock and Connect)— προσφέροντας την εμπειρία των διαφοροποιημένων χαρακτηριστικών των πιο πρόσφατων συσκευών της εταιρίας, οι οποίες ενσωματώνουν τη λειτουργία Knock Code™ μεταξύ άλλων μοναδικών UX χαρακτηριστικών.

Οι επισκέπτες του MWC 2014 μπορούν να περιπλανηθούν στο booth της LG στην αίθουσα 3 του Fira Gran Via και να δουν από κοντά τα εντυπωσιακά προϊόντα της εταιρίας. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.LGnewsroom.com.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...