Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Διεθνής Διάκριση για την Kleopas Alliott

Accountancy εταιρεία της χρονιάς για την Ελλάδα από το διεθνές έντυπο Corporate International

Η εταιρεία Kleopas Alliott απέσπασε τη διάκριση "Φοροτεχνική εταιρεία της Χρονιάς στην Ελλάδα" από το Διεθνές περιοδικό Corporate International, κατά τη διαδικασία βράβευσης των '2014 Corporate Intl Magazine Global Awards'. Τα συγκεκριμένα βραβεία τονίζουν την αριστεία των κορυφαίων συμβούλων και οικονομολόγων σε μία ποικιλία χωρών και ηπείρων. Τα βραβεία τιμούν εκείνους που υπήρξαν πετυχημένοι τους τελευταίους 12 μήνες και έχουν επιδείξει αριστεία όχι μόνο στην εξειδίκευση αλλά και στην εξυπηρέτηση πελατών. 


Η φάση των υποψηφιοτήτων ξεκινά με την κατάθεση μίας εμπιστευτικής φόρμας αξιολόγησης η οποία συμπληρώνεται είτε μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, είτε  μέσω της ενημέρωσης που λαμβάνει η βάση δεδομένων του εντύπου (άνω του 1.000.000 στελέχη εταιρειών), μια διαδικασία που διαρκεί έξι μήνες.  Η ερευνητική ομάδα ξεκαθαρίζει τις υποψηφιότητες και ξεχωρίζει πέντε πιθανούς διεκδικητές σε κάθε κατηγορία. Οι βασικές κατηγορίες περιλαμβάνουν τους τομείς των φοροτεχνικών, των νομικών, των επενδύσεων, της συμβουλευτικής και του τραπεζικού τομέα από μία ποικιλία επιχειρήσεων - από μικρομεσαίες έως μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Μία ανεξάρτητη επιτροπή αξιολογεί τους υποψηφίους σε κάθε κατηγορία, για κάθε χώρα.
Ο Πρόεδρος του Alliott Group και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Κλεώπας μετά την ανακοίνωση της βράβευσης τόνισε: "Αποτελεί τιμή για την εταιρεία μας η βράβευση από το διεθνώς αναγνωρισμένο έντυπο Corporate International. Είναι το επιστέγασμα της πολύχρονης εμπειρίας μας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στην εξειδίκευση λογιστικών και φοροτεχνικών θεμάτων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...